Big Data & Analytiikka

Perigeum keskittyy korkealuokkaisiin big data -sovelluskehityspalveluihin ja niiden integroimiseen asiakkaidensa nykyisiin liiketoimintamalleihin. Perigeumin EDW, Business Intelligence sekä SAS CustomerIntelligence erityisosaamisen ja Clouderan BIG DATA ratkaisun avulla Perigeumin asiakkaat pystyvät hyödyntämään aiemmin käyttämättömiä datalähteitä ja tekemään näiden avulla parempia liiketoimintapäätöksiä sekä innovoimaan uusia tuotteita ja palveluja että saavuttamaan kilpailuetua.

Perigeum on liittynyt Clouderan järjestelmäintegraattoreiden kumppaniohjelmaan (Cloudera® Systems Integrator Partner Program). Perigeum voi nyt tarjota asiakkailleen Cloudera alustaan perustuvia big data -ratkaisuja. Yhteistyön myötä Perigeum voi toimittaa asiakkailleen entistä helpompaa Hadoop-integraatiota ja mahdollistaa datalähtöisiä liiketoimintamalleja.

Vahvuutemme BIG DATA alueella perustuu pitkäaikaiseen kokemukseen EDW ja BI ratkaisuista ja kyvykkyydestä yhdistää näitä teknologioita saumattomasti BIG DATA arkkitehtuurin implementointivaiheessa. Toinen vahvuutemme on vankka kokemus B to C kampanjanhallinnan, digitaalisen markkinoinnin ja reaaliaikaisen tarjoaman muodostamisessa hyödyntämällä edellä mainittua kokonaisarkkitehtuuria. Kolmantena vahvuutena on analytiikan osaaminen ja sen tuottaminen eri tietolähteistä hyödyntämällä valittua BIG DATA, EDW ja ETL arkkitehtuuria ymmärrettävässä muodossa.

Lisätietoja
Simo Kauppinen, toimitusjohtaja
simo.kauppinen@perigeum.fi
Puh. +358 (0)50 317 6654

Sulje videoikkuna